Workshop hondenlijn maken

Zittend tegen een boom, met je blote voeten in het zand, ontspannen, knopen en de rest van de dag even helemaal loslaten.

In het voorjaar en in de zomermaanden organiseer ik maandelijks een workshop hondenlijn maken, midden in de natuur in Oirschot. In de wintermaanden is deze workshop eens in de maand te volgen op een knusse binnenlocatie. Wil je deze workshop volgen met jouw eigen gezelschap op jouw gewenste datum, tijdstip en locatie? Neem dan even contact met mij op. 

Tijdens de workshop hondenlijn maken, maak je een begin aan je eigen hondenlijn van maximaal 1,8m lang. Je kunt kiezen uit de groene, blauwe, bruine of oranje variant. Of je stelt je eigen kleuren samen en geeft je wensen door. Na afloop ontvang je via de mail een instructievideo waarmee je op je eigen tempo je hondenlijn thuis verder af kan maken.

Ook staan we stil bij wat een hondenlijn voor jou betekent. Misschien komen er daarbij wel inzichten naar boven waarmee jij stappen kan zetten in je persoonlijke ontwikkeling.

Deze workshop duurt 2 tot 2,5 uur en de kosten zijn €34,95 per persoon.

Workshop hondenlijn maken in de natuur | Marloes van de Schoot

Data workshop hondenlijn maken

 

  • Zondag 26 maart om 10.00 uur
  • Woensdag 24 mei om 14.00 uur
  • Zaterdag 15 juli om 10.00 uur
  • Woensdag 6 september om 19.00 uur
  • Zondag 26 november om 10.00 uur

 

Of: Met jouw eigen gezelschap op jouw gewenste datum, tijd en locatie. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Aanmelden voor een workshop is mogelijk tot één week voor de workshopdatum.

De kleuren hondenlijn

Kies een van de standaard kleurvarianten die hieronder zijn afgebeeld, daarbij kun je kiezen uit; blauw, bruin, groen of oranje. Of stel je eigen hondenlijn samen door jouw kleurwensen door te geven.

De kleuren in deze varianten geven een indicatie weer. Mocht het zo zijn dat een koordkleur niet leverbaar is, dan wordt de kleurvariant samengesteld met een vergelijkbare kleur koord.

Locatie workshop hondenlijn maken

Voorjaar en zomer
De workshop hondenlijn maken, gegeven door Marloes van de Schoot, wordt in het voorjaar en de zomermaanden gehouden op de vaste coachlocatie op de Oirschotse Heide aan de Wintelresedijk. Deze locatie is midden in de Oirschotse natuur en bereiken we gezamenlijk via hobbelige bospaadjes en los zand. Deze locatie is helaas niet rolstoel toegankelijk. Tijdens de workshop kun je plaatsnemen tegen een boom of op de grond. Zit je liever ergens anders op? Neem dan zelf een stoeltje, dekentje of kussentje mee. Houd er ook rekening mee dat er geen toilet aanwezig is.

 

Najaar en winter
In het najaar en de wintermaanden wordt deze workshop gegeven op een knusse binnenlocatie in Oirschot. Het adres wordt met je gedeeld na het boeken van de workshop. Deze workshopruimte is enkel met een trap te bereiken en hierdoor helaas niet rolstoel toegankelijk.

 

Wil je de workshop liever op een andere locatie (en andere datum) volgen? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden

Leuk dat je mee wilt doen met de workshop hondenlijn maken. Klik op onderstaande button "Ik doe mee!". En volg de stappen om jezelf aan te melden.