Workshop leren halsband

Wandelen in de natuur, creatief zijn met leer, ontspannen en de rest van de dag even helemaal loslaten.

De workshop leren halsband maken, midden in de natuur in Oirschot of op jouw eigen locatie, is te volgen met jouw eigen gezelschap. Wat is jouw gewenste datum, tijdstip en locatie? Neem even contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Tijdens de workshop maak je stap voor stap een halsband voor jouw hond. Je kunt kiezen uit een donker bruine, congac kleurige of beige kleurige leren halsband en deze kan je naar wens afwerken met gekleurde koorden.
Ook staan we stil bij wat een halsband voor jou betekent. Misschien komen er daarbij wel inzichten naar boven waarmee jij stappen kan zetten in je persoonlijke ontwikkeling.

Deze workshop duurt circa 2 uur en de kosten zijn €37,50 per persoon. Exclusief eventuele reis- of locatiekosten.

Data workshop leren halsband

De workshop is privé te boeken vanaf 2 personen en met maximaal 6 personen, op jouw eigen gewenste datum, tijd en locatie.  Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Ik denk hierin graag met je mee.

 

Aanmelden voor een workshop is mogelijk tot één week voor de workshopdatum.


De kleuren waaruit je kan kiezen

Je kunt kiezen uit een donker bruine, congac kleurige of beige kleurige leren halsband en deze kan je naar wens afwerken met gekleurde koorden.

Locatie workshop leren halsband maken

Samen stemmen we de locatie af, voor de workshop  waarbij je zelf een leren halsband voor jouw hond gaat maken. Dit kan zijn midden in de Oirschotse natuur, bij jou thuis of op een andere locatie. Wanneer we in de natuur aan de slag gaan starten we met een korte wandeling. Vervolgens wanneer we bij een picknickbank arriveren, leer je stap voor stap een halsband te maken.