Workshop leren halsband

Wandelen in de natuur, creatief zijn met leer, ontspannen en de rest van de dag even helemaal loslaten.

Regelmatig organiseer ik een workshop leren halsband maken, midden in de natuur in Oirschot. Wil je deze workshop volgen met jouw eigen gezelschap op jouw gewenste datum, tijdstip en locatie? Neem dan even contact met mij op. 

Tijdens de workshop maak je stap voor stap een halsband voor jouw hond. Je kunt kiezen uit een donker bruine, congac kleurige of beige kleurige leren halsband en deze kan je naar wens afwerken met gekleurde koorden.
Ook staan we stil bij wat een halsband voor jou betekent. Misschien komen er daarbij wel inzichten naar boven waarmee jij stappen kan zetten in je persoonlijke ontwikkeling.

Deze workshop duurt circa 2 uur en de kosten zijn €37,50 per persoon.

Data workshop leren halsband

  • Zondag 18 juni 10.00 uur tot circa 12.00 uur
  • Jouw eigen gewenste datum, tijd en locatie. De workshop is privé te boeken vanaf 2 personen. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Ik denk hierin graag met je mee.

 

Aanmelden voor een workshop is mogelijk tot één week voor de workshopdatum.

De kleuren waaruit je kan kiezen

Je kunt kiezen uit een donker bruine, congac kleurige of beige kleurige leren halsband en deze kan je naar wens afwerken met gekleurde koorden.

Locatie workshop leren halsband maken

Deze workshop waarbij je zelf een leren halsband voor jouw hond gaat maken, wordt gegeven in de Oirschotse natuur. We verzamelen aan de Burgemeester Jan Smulderslaan in Oostelbeers . Daar starten we met een korte wandeling door de natuur, tot we bij een overkapte picknickbank arriveren. Daar leer je stap voor stap een halsband te maken. Tot slot wandelen we nog een stukje door de natuur en sluiten we de activiteit gezamenlijk af. Houd er wel rekening mee dat er geen toilet aanwezig is.

 

Wil je de workshop liever op een andere locatie (en andere datum) volgen? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden

Leuk dat je mee wilt doen met de workshop waarbij je, midden in de natuur, leert om je eigen leren halsband te maken. Klik op onderstaande button "Ik doe mee!". En volg de stappen om jezelf aan te melden.