Power Yoga

Deze zomer is het tijd voor Power Yoga in het park! Begin de zaterdag met een actieve Power Yoga sessie, in het sfeervolle decor van het park van Groot Bijstervelt in Oirschot. De lessen beginnen om 9.00 uur en duren tot ongeveer 10.00 uur. Voor deelname aan de lessen vraag ik een vrijwillige bijdrage. Neem je eigen matje mee. Heb je geen eigen yogamat? Dan kun je er bij mij een lenen.

Na afloop is er de mogelijkheid om op eigen kosten een kopje thee (of iets anders) te drinken bij brasserie Jacob V.

Meld je aan voor Power Yoga in het parkWat is Power Yoga?

Power Yoga is een actieve yogavorm, waarbij je door het doen van een serie houdingen je spieren stretcht en versterkt. De les begint ontspannen met aankomen in het moment. Even loslaten wat je die dag al hebt gedaan en nog allemaal moet doen en de tijd nemen om te landen. Vervolgens beginnen we met rustige bewegingen om het lichaam op te warmen en maak je jouw spieren actief. Dan gaan we door met zonnegroeten, waarna de serie houdingen volgt. We doen staande, zittende en liggende houdingen. Tijdens de Power Yoga serie adem je gelijkmatig naar je flanken en beweeg je op het ritme van je ademhaling.

Na de serie houdingen sluiten we de les af met een eindontspanning, waarbij je in een liggende houding ervaart wat de serie met jouw lijf heeft gedaan. Ook breng je hierbij je lichaam tot rust en laat je alle spieren ontspannen.