Coachlocatie

Voor coachsessies maakt Marloes van de Schoot gebruik van de Oirschotse Heide, aan de Wintelresedijk in Oirschot. Dit is een gebied met zandvlaktes, heide, hobbelige bospaden en vennetjes. Marloes beschrijft de locatie als volgt: “Ik vind het heerlijk om hier te wandelen of te zitten op een omgevallen boom en ervaar het als een prachtige omgeving die rust uitstraalt. Ik hoop dan ook, dat ook jij je hier helemaal op je gemak zult voelen en hier op deze plek mooie inzichten mag ontvangen waarmee jij weer stappen kan zetten.” 

Dit gebied wordt naast de vele recreatiemogelijkheden ook gebruikt als militair oefenterrein. Het kan daarom zomaar zijn dat er helikopters overvliegen, we een colonne militaire voertuigen tegenkomen of militairen passeren. Dit zie je toch niet iedere dag? Dat maakt deze coachlocatie extra bijzonder. 

Uiteraard zijn honden hier, mits aangelijnd, toegestaan. Mocht je er toch voor kiezen om je hond los te laten lopen, dan is dit jouw eigen verantwoordelijkheid. 

 

Kun je niet wachten om op deze plek gecoacht te worden? Neem dan snel contact met mij op en we plannen samen een afspraak in voor een kennismaking tijdens een snuffelwandeling.

Liever een andere locatie?

Het is erg belangrijk dat jij je prettig voelt op de coachlocatie. Word jij graag gecoacht op een andere locatie? Bijvoorbeeld bij je thuis of in je favoriete natuurgebied. Dan is dit ook een mogelijkheid. Mocht je voorkeur hiernaar uit gaan, geef dit dan even aan bij het maken van een afspraak. 

Is de locatie buiten de gemeente Oirschot? Dan reken ik een tarief van €0,30 per gereden km. Gerekend vanaf mijn adres in Spoordonk.

Routebeschrijving naar de coachlocatie

De coachlocatie is te bereiken via de Wintelresedijk, vanaf de kant van Oirschot. Je rijdt zo ver door als is toegestaan. Je nadert dan een verkeersbord waarop staat aangegeven dat je niet verder mag met de auto. Daar parkeer je jouw auto aan de kant van de weg en zal ik jou en je hond opwachten.

Kom je vanuit of via Oirschot?

Vanuit Oirschot rijd je over de Kempenweg in de richting van Middelbeers. Nadat je via het viaduct de snelweg over bent gestoken, sla je bij de nieuwe stoplichten linksaf; de Wintelresedijk op. Je volgt deze weg tot je het verkeersbord nadert waarop staat aangegeven dat je niet verder mag met de auto. Voor dat bord mag je jouw auto parkeren aan de zijkant van de weg. Ik zal jou en je hond hier opwachten. 

Kom je vanuit of via Middelbeers?

Vanuit Middelbeers rijd je over de Hertog Janstraat in de richting van Oirschot. Deze straat gaat over in de Andreasstraat, daarna in de Langereijt en tot slot in de Kempenweg. Vervolgens sla je bij de nieuwe stoplichten vóór het viaduct dat over de snelweg gaat rechtsaf, de Wintelresedijk op. Op de Wintelresedijk rijd je zo ver mogelijk door. Op een gegeven moment nader je een verkeersbord wat je verteld dat je niet verder mag rijden met je auto. Daar mag je een plekje zoeken om je auto langs de weg te parkeren. Ook zal ik jou en je hond op deze plek opwachten.

Kom je over de A58?

Wanneer je naar de coachlocatie rijdt via de snelweg A58 neem je afrit 8, Oirschot Middelbeers. Vervolgens volg je de bewegwijzering richting Middelbeers. Sla daarna bij de nieuwe stoplichten linksaf; de Wintelresedijk op. Rijd in deze straat door, tot je het verkeersbord nadert waarop staat aangegeven dat je niet verder mag met de auto. Daar parkeer je jouw auto aan de kant van de weg. Ik zal je hier opwachten.