Coachlocatie

Voor coachsessies maakt Marloes van de Schoot gebruik van de natuur rondom de Heilige Eik in Oirschot. Dit is een gebied met smalle bospaden, water, bruggetjes en grasvelden. Marloes beschrijft de locatie als volgt: “Ik vind het heerlijk om hier te wandelen of te zitten op een omgevallen boom en ervaar het als een prachtige omgeving die rust uitstraalt. Ik hoop dan ook, dat ook jij je hier helemaal op je gemak zult voelen en hier op deze plek mooie inzichten mag ontvangen waarmee jij weer stappen kan zetten.” 

Uiteraard zijn honden hier, mits aangelijnd, toegestaan. Of je jouw hond meeneemt aan een korte of lange lijn, dat is helemaal aan jou. Doe hierin waar jij je goed bij voelt.

 

Kun je niet wachten om op deze plek gecoacht te worden? Neem dan snel contact met mij op en we plannen samen een afspraak in voor een kennismaking tijdens een snuffelwandeling.

Liever een andere locatie?

Het is erg belangrijk dat jij je prettig voelt op de coachlocatie. Word jij graag gecoacht op een andere locatie? Bijvoorbeeld bij je thuis of in je favoriete natuurgebied. Dan is dit ook een mogelijkheid. Mocht je voorkeur hiernaar uit gaan, geef dit dan even aan bij het maken van een afspraak. 

Is de locatie buiten de gemeente Oirschot? Dan reken ik een tarief van €0,30 per gereden km. Gerekend vanaf mijn adres in Spoordonk.