Workshop leren hondenriem

Wandelen in de natuur, creatief zijn met leer, ontspannen en de rest van de dag even helemaal loslaten.

De workshop leren halsband maken, midden in de natuur in Oirschot of op jouw eigen locatie, is te volgen met jouw eigen gezelschap. Wat is jouw gewenste datum, tijdstip en locatie? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Tijdens de workshop maak je stap voor stap een riem voor jouw hond. Je kunt kiezen uit een donker bruine, congac kleurige of beige kleurige leren hondenriem en deze kan je naar wens afwerken met gekleurde koorden.
Ook staan we stil bij wat een hondenriem voor jou betekent. Misschien komen er daarbij wel inzichten naar boven waarmee jij stappen kan zetten in je persoonlijke ontwikkeling.

Deze workshop duurt circa 2 uur en de kosten zijn €44,95 per persoon. Exclusief eventuele reis- en/ of locatiekosten.

Data workshop leren hondenriem

Jouw eigen gewenste datum, tijd en locatie. De workshop is privé te boeken vanaf 2 personen. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Ik denk hierin graag met je mee.

 

Aanmelden voor een workshop is mogelijk tot één week voor de workshopdatum.


Hoe komt mijn leren hondenriem eruit te zien?

Hierboven vind je een voorbeeld van een hondenriem zoals we deze gaan maken tijdens de workshop. Je kunt kiezen uit een donker bruine, congac kleurige of beige kleurige leren halsband en deze kan je naar wens afwerken met gekleurde koorden. In het leer maken we openingen waarmee we een soort vlechtpatroon creëren. Dit doen we zowel aan de kant van de sluiting als aan de kant van het handvat. Hoelang jouw hondenriem wordt is afhankelijk van jouw wensen en van hoe groot het dier is geweest waar het leer van afkomstig is. De lengte van de riem is circa 135cm. Maar als je hem korter wil maken kan dat natuurlijk ook.

Locatie van de workshop leren hondenriem

Samen stemmen we de locatie af, voor de workshop  waarbij je zelf een leren riem voor jouw hond gaat maken. Dit kan zijn midden in de Oirschotse natuur, bij jou thuis of op een andere locatie. Wanneer we in de natuur aan de slag gaan starten we met een korte wandeling. Vervolgens wanneer we bij een picknickbank arriveren, leer je stap voor stap een hondenriem te maken.