Workshop snuffelmat maken

Wanneer er bezoek binnen komt ruikt je hond aan de kleding van de bezoeker. Tijdens jullie wandelingen kan je hond soms wel een paar minuten op dezelfde plek blijven staan met zijn neus aan de grond. Hij neemt alle geurtjes in zich op. Snuffelen doet je hond heel de dag door. Het geeft je hond allerlei informatie, maar kan hem ook afleiden van waar hij mee bezig was of jullie mee bezig waren. 

Die afleiding kun je ook anders inzetten, juist door je hond zelf die afleiding van het snuffelen te bieden. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken op momenten dat je hond zich verveeld, omdat je een kortere wandeling hebt gemaakt vanwege het slechte weer, of doordat hij overprikkeld is na het spelen met andere honden en even focus nodig heeft voor hij zijn rust kan vinden, of gewoon omdat je het leuk vindt om met je hond bezig te zijn en samen een band op te bouwen. In al deze gevallen komt een snuffelbal goed van pas! En hoe leuk is het als je deze helemaal zelf hebt gemaakt?!

Hoe dit moet, dat vertel ik je tijdens de workshop. Zie ik je daar?

Data workshop suffelmat maken

  • Jouw eigen gewenste datum, tijd en locatie. De workshop is privé te boeken vanaf 2 personen. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

 

  • Binnenkort volgen er weer nieuwe data voor deze workshop waar je individueel bij aan kan sluiten.

 

Aanmelden voor een workshop is mogelijk tot één week voor de workshopdatum.

 

Volg je de workshop liever op een andere locatie of datum? Neem dan even contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Ik denk hierin graag met je mee.

Kleuren snuffelmat

Wil jij een snuffelmat met één, twee of misschien wel drie kleuren? Jij bepaalt het helemaal zelf! Groen, rood, blauw, ik zorg altijd dat er verschillende kleuren stof aanwezig zijn. Heb je voorkeur voor een bepaalde kleur of kleuren? Geef dit dan even aan bij je aanmelding en ik doe mijn best om deze kleur voor jou klaar te leggen bij de workshop.

Locatie workshop snuffelmat maken

Voorjaar en zomer

De workshop hondenlijn maken, gegeven door Marloes van de Schoot, wordt in het voorjaar en de zomermaanden gehouden op de vaste coachlocatie op de Oirschotse Heide aan de Wintelresedijk. Deze locatie is midden in de Oirschotse natuur en bereiken we gezamenlijk via hobbelige bospaadjes en los zand. Deze locatie is helaas niet rolstoel toegankelijk. Tijdens de workshop kun je plaatsnemen tegen een boom of op de grond. Zit je liever ergens anders op? Neem dan zelf een stoeltje, dekentje of kussentje mee. Houd er ook rekening mee dat er geen toilet aanwezig is.

 

Najaar en winter

In het najaar en de wintermaanden wordt deze workshop gegeven op een knusse binnenlocatie in Oirschot. Het adres wordt met je gedeeld na het boeken van de workshop. Deze workshopruimte is enkel met een trap te bereiken en hierdoor helaas niet rolstoel toegankelijk.

 

Wil je de workshop liever op een andere locatie (en andere datum) volgen? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden voor de workshop