Workshop hondenlijn maken

Zittend tegen een boom, met je blote voeten in het zand, ontspannen, knopen en de rest van de dag even helemaal loslaten.

In het voorjaar en in de zomermaanden organiseer ik maandelijks een workshop hondenlijn maken, midden in de natuur in Oirschot. In de wintermaanden is deze workshop eens in de maand te volgen op een knusse binnenlocatie. Wil je deze workshop volgen met jouw eigen gezelschap op jouw gewenste datum, tijdstip en locatie? Neem dan even contact met mij op. 

Tijdens de workshop hondenlijn maken, maak je een begin aan je eigen hondenlijn van maximaal 1,8m lang. Je kunt kiezen uit de groene, blauwe, bruine of oranje variant. Of je stelt je eigen kleuren samen en geeft je wensen door. Na afloop ontvang je via de mail een instructievideo waarmee je op je eigen tempo je hondenlijn thuis verder af kan maken.

Ook staan we stil bij wat een hondenlijn voor jou betekent. Misschien komen er daarbij wel inzichten naar boven waarmee jij stappen kan zetten in je persoonlijke ontwikkeling.

Deze workshop duurt 2 tot 2,5 uur en de kosten zijn €34,95 per persoon. Doe je graag mee of wil je meer informatie? Vul het formulier in onder aan deze pagina of mail naar info@marloesvandeschoot.nl

Workshop hondenlijn maken in de natuur | Marloes van de Schoot

Data workshop hondenlijn maken

 

  • Jouw eigen gewenste datum, tijd en locatie. De workshop is privé te boeken vanaf 2 personen. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken of vul onderstaand formulier in.
  • Binnenkort volgen er weer nieuwe data voor deze workshop waar je individueel bij aan kan sluiten.

Aanmelden voor een workshop is mogelijk tot één week voor de workshopdatum.

 

Volg je de workshop liever op een andere locatie? Neem dan even contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Ik denk hierin graag met je mee.

De kleuren hondenlijn

Kies een van de standaard kleurvarianten die hieronder zijn afgebeeld, daarbij kun je kiezen uit; blauw, bruin, groen of oranje. Of stel je eigen hondenlijn samen door jouw kleurwensen door te geven.

De kleuren in deze varianten geven een indicatie weer. Mocht het zo zijn dat een koordkleur niet leverbaar is, dan wordt de kleurvariant samengesteld met een vergelijkbare kleur koord.

Locatie workshop hondenlijn maken

Voorjaar en zomer
De workshop hondenlijn maken, gegeven door Marloes van de Schoot, wordt in het voorjaar en de zomermaanden gehouden op de vaste coachlocatie op de Oirschotse Heide aan de Wintelresedijk. Deze locatie is midden in de Oirschotse natuur en bereiken we gezamenlijk via hobbelige bospaadjes en los zand. Deze locatie is helaas niet rolstoel toegankelijk. Tijdens de workshop kun je plaatsnemen tegen een boom of op de grond. Zit je liever ergens anders op? Neem dan zelf een stoeltje, dekentje of kussentje mee. Houd er ook rekening mee dat er geen toilet aanwezig is.

 

Najaar en winter
In het najaar en de wintermaanden wordt deze workshop gegeven op een knusse binnenlocatie in Oirschot. Het adres wordt met je gedeeld na het boeken van de workshop. Deze workshopruimte is enkel met een trap te bereiken en hierdoor helaas niet rolstoel toegankelijk.

 

Wil je de workshop liever op een andere locatie (en andere datum) volgen? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Betaling

Binnen enkele dagen na het invullen van het formulier ontvang je een bevestiging van je inschrijving. Vervolgens ontvang je circa 2 weken voor de workshopdatum een mail met meer informatie en een factuur met betaallink. Daarbij wil ik je verzoeken om de betaling vóór de workshopdatum te voldoen.

Ik doe mee!

Meld je aan voor de workshop hondenlijn maken door dit formulier in te vullen.